Presentació del nous cursos gratuits de l'AIBV

L'Agrupació d'Industrial del Baix Vallès presenta la seva nova oferta de cursos subvencionats per 2018.

Les places són molt limitades.
L'inscripció es realitza a través del mail de l'agruació aibv@aibv.org, omplint el document de sol·licitud

 Si abans necessiteu qualsevol informació per a prendre una decisió de reserva de plaça, us recordeu que l'agrupació està a la vostra disposició personalment en el nostre centre del C/Santa Rosa, 24-26 de Sant Fost de Campsentelles com també telefònicament al 93 544 01 80 o per correu electrònic.



COMMUNITY MANAGER. 

 Crear, gestionar i dinamitzar una comunitat virtual a Internet, independentment de la plataforma o eines digitals utilitzades, amb l'objectiu d'aconseguir que els usuaris participin i interaccionin entre ells es una forma econòmica i fàcil per promocionar la teva activitat.



EMPRENEDORÍA

 El desenvolupament de projectes econòmics o "l'autoempleo" suposa rics que hem de conèixer. Aquest curs va dirigit a aquelles persones que tinguin interès en posar en marxa la seva pròpia activitat. Donar-li les eines necessàries per elaborar el seu propi pla d’empresa. Així com coneixement bàsic en relació al marc jurídic, econòmic i financer i de gestió de persones.

GESTIÓ EMPRESARIAL PER AUTÒNOMS
 Esdevenir treballador autònom, ens planteja noves situacions que com a treballador per compte aliena ens son completament desconegudes.

Com s'ha de tributar. Com es fa un pressupost o quins drets tenim de cara als nostres clients.

 Conèixer eines que ens ajudin a fer mes fàcil les tasques administratives, com millorar el nostre rendiment, o com organitzar-se per arriba a tot, son part dels continguts d'aquest curs. 

FORMACIÓ DE FORMADORS

 Aprendre com ensenyar a altres persones, es una de les tasques bàsiques per qualsevol autònom o professional que tingui al seu carrec personal no qualificat. En aquest curs. alumne adquirirà les competències que el serviran per reduir els temps d'aprenentatge, i fer mes eficients als seus alumnes o treballadors. 



MINDFULNESS





 Fer canvis es una necessitat al món empresarial i personal. Fer més rendibles les nostres estructures empresarials, o  no prendre les situacions diàries com un greuge. Tots i reconèixer l'importancia dels canvis, ens es complicat aconseguir-los.

Actuar en comptes de reaccionar Aprendre a gestionar els conflictes, els imprevists, les distraccions. O a veure altres perspectives i disminuir els judicis i les expectatives



PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA PNL
El llenguatge es una eina que ens permet obtindre objectius. 
Cridar o perdre els nervis en situacions complexes, pot donar resultats, però també crea ressentiment.

Si observem i escoltem podem obtenir molta informació de les persones i situacions que ens envolten.

Aprendre com expressar-se es una eina que ens ajudarà a fer canvis en la nostre conducte, a obtindre mes de nosaltres mateixos, dels nostres equips i el nostre entorn personal.