martes, 12 de diciembre de 2017

Presentació del nous cursos gratuits de l'AIBV

L'Agrupació d'Industrial del Baix Vallès presenta la seva nova oferta de cursos subvencionats per 2018.

Les places són molt limitades.
L'inscripció es realitza a través del mail de l'agruació aibv@aibv.org, omplint el document de sol·licitud 

 Si abans necessiteu qualsevol informació per a prendre una decisió de reserva de plaça, us recordeu que l'agrupació està a la vostra disposició personalment en el nostre centre del C/Santa Rosa, 24-26 de Sant Fost de Campsentelles com també telefònicament al 93 544 01 80 o per correu electrònic.


COMMUNITY MANAGER. 

 Crear, gestionar i dinamitzar una comunitat virtual a Internet, independentment de la plataforma o eines digitals utilitzades, amb l'objectiu d'aconseguir que els usuaris participin i interaccionin entre ells es una forma econòmica i fàcil per promocionar la teva activitat.


EMPRENEDORÍA
 El desenvolupament de projectes econòmics o "l'autoempleo" suposa rics que hem de conèixer. Aquest curs va dirigit a aquelles persones que tinguin interès en posar en marxa la seva pròpia activitat. Donar-li les eines necessàries per elaborar el seu propi pla d’empresa. Així com coneixement bàsic en relació al marc jurídic, econòmic i financer i de gestió de persones.GESTIÓ EMPRESARIAL PER AUTÒNOMOS
 Esdevenir treballador autònom, ens planteja noves situacions que com a treballador per compte aliena ens son completament desconegudes. Com s'ha de tributar. Com es fa un pressupost o quins drets tenim de cara als nostres clients. 
 Conèixer eines que ens ajudin a fer mes fàcil les tasques administratives, com millorar el nostre rendiment, o com organitzar-se per arriba a tot, son part dels continguts d'aquest curs. 


FORMACIÓ DE FORMADORS
 Aprendre com ensenyar a altres persones, es una de les tasques bàsiques per qualsevol autònom o professional que tingui al seu carrec personal no qualificat. En aquest curs. alumne adquirirà les competències que el serviran per reduir els temps d'aprenentatge, i fer mes eficients als seus alumnes o treballadors. 

MINDFULNESS
 Fer canvis es una necessitat al món empresarial i personal. Fer més rendibles les nostres estructures empresarials, o  no prendre les situacions diàries com un greuge. Tots i reconèixer l'importancia dels canvis, ens es complicat aconseguir-los. 
Actuar en comptes de reaccionar Aprendre a gestionar els conflictes, els imprevists, les distraccions. O a veure altres perspectives i disminuir els judicis i les expectatives

PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA PNL
El llenguatge es una eina que ens permet obtindre objectius. 
Cridar o perdre els nervis en situacions complexes, pot donar resultats, però també crea ressentiment.
Si observem i escoltem podem obtenir molta informació de les persones i situacions que ens envolten. 
Aprendre com expressar-se es una eina que ens ajudarà a fer canvis en la nostre conducte, a obtindre mes de nosaltres mateixos, dels nostres equips i el nostre entorn personal. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario