L'Ajuntament presenta les 6 propostes guanyadores del Viver de Projectes

L'Ajuntament presenta les 6 propostes guanyadores del Viver de Projectes

18/10/2017
El regidor de Joventut, Raúl Broto, ha presentat el grup de joves molletans que han dissenyat els 6 projectes guanyadors del procés participatiu Viver de Projectes. A partir d'ara, els 6 grups, s'hauran de repartir 6.000 euros del pressupost municipal per tirar endavant les seves iniciatives.
Després de la setantena de joves de Mollet del Vallès que van presentar diferents propostes, 645 han votat per decidir els projectes guanyadors. L'objectiu d'aquesta fase de votació ha estat obrir el procés a tots els joves de la ciutat

De les vuit finalistes, les 6 guanyadores han estat la competició de rap Pregoldbattle, que es durà a terme aquest mateix divendres al Mercat Vell; del Cicle de Cinema Jove; del Cicle de Cinema i més, on és repassarà les millors pel·lícules de la història del cinema; de la competició de ball Electrodance; de la Lliga robòtica, amb l'objectiu de crear equips que muntin els seus propis robots; i el Protó ets Tu, un projecte adreçat a entrenar les habilitats de desenvolupament personal i professional.

El regidor de Joventut, Raúl Broto, ha volgut agrair "la magnífica resposta que ha tingut aquesta iniciativa" tot recordant que "amb aquest projecte no només seguim potenciant els processos participatius nodrint la vida sociocultural de Mollet, sinó que també posem de manifest l'important que és per aquest Ajuntament escoltar la veu dels nostres joves" i és per aquest motiu que "la intenció és que aquest projecte es perpetuï".

A partir d'ara, en el marc de l'anomenada la Taula d'Acció, els sis grups hauran de debatre i consensuar com és reparteixen els 6.000 euros per tirar endavant els seus projectes. 

Imatge