ACCIÓ Septembre 2017

Tallers per emprenedors

Startup Catalonia inicia un cicle de tallers amb emprenedors i inversors per dinamitzar l’ecosistema català.

Durant el 2017 té previst realitzar diversos tallers amb CEOs d’startups de renom per a que comparteixin moments on van haver de viure un dilema i com la seva decisió va impactar al seu èxit empresarial.

En aquesta sessió, Jesús Monleón, partner a Seedrocket 4Founders Capital, compartirà amb altres start-upsmoments decisius de la seva vida (tan professional com personal), moments crítics on la decisió presa va marca un abans i després.

Per mes informació podeu contactar directament amb Sergi Mora, mitjançant el seu correu electrónic:  sergi.mora@gencat.cat o al telefon: 637 347 642


Cupó per projectes d'innovació


 Acció ofereis nous ajuts a petites empreses a través de professionals acreditats per ACCIÓ per fomentar la innovació.
  • Cupons d’innovació: Per a dissenyar nous productes o a millorar la gestió de la innovació.
  • Cupons de tecnologia: Per a contractar serveis tecnològics.
  • Cupons d’ecoinnovació: Per contractar serveis que facilitin la identificació de millores ambientals, el disseny de productes i serveis sostenibles i el foment de l’economia verda i circular. 

Pots contactar directament amb Anna Monjo, en el seu correu electronic amonjo@gencat.cat o mitjançant el telefon 97 324 33 55


Inscripciones al Brokerage Event del IOT Solutions World Congress

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del IOT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països. 

Participa en aquesta activitat de networking que s’organitza en el marc del Congrés IOT Solutions 2017, esdeveniment mundial que es focalitza en el IoT com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global, que tindrà lloc els dies 3-4 d’octubre a Barcelona. 

El IOT Solutions World Congress, atraurà a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els propers anys. 


Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals de 30 minuts pre-acordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies. 

Per mes informació pots contactar amb Elsa Luciani al seu correo electrónic: eluciani@gencat.cat